Valintasääntö

sami /

Vahvistettu 30.6.2012 / 4.7.2012 (mestarin valintaohje päivitetty 17.5.2016) - Koe on laikojen Mejä-mestaruuskoe, jäsenet etusijalla - Kokeeseen valitaan 12 koiraa tulosten perusteella - Edellisen vuoden mestarilla on osallistumisoikeus - Kilpailuluokat AVO ja VOI

Mestaruudesta ja Laikajärjestön pääpalkinnosta ottelevat vain järjestön jäsenten tai heidän ruokakuntaansa kuuluvien jäsenten omistuksessa olevat koirat. Ei-jäsenen koira kilpailee kilpailun voitosta, mutta sillä ei ole mahdollisuutta saada Laikajärjestön pääpalkintoa.

Valinta:

1. Etusijalla VOI- luokan koirat, joilla luokkatulos kuluvan vuoden ajalta tai edelliseltä kaudelta. Paras pistemäärä huomioidaan. 2. AVO- luokan koirat, joilla on tulos kuluvan vuoden ajalta tai edelliseltä kaudelta. Paras pistemäärä huomioidaan. 3. Kuluvan vuoden tulokset etusijalla. Edellisen vuoden tulokset huomioidaan seuraavaksi ja kolmannen kauden tulokset näiden jälkeen. 4. Koira, jolla on tulos on etusijalla tuloksettomaan verrattuna. 5. Koirat ilman tulosta valitaan arvalla. 6. Tarkennuksena: Suomessa kokeisiin on vaikea päästä, joten yksi tulos riittää karsintaan.

Mikäli ilmoittautumisaikaan mennessä ei ole tullut riittävästi koiria, jälki-ilmoittautumisesta on ilmoitettava kyseisen haukkukokeen www-sivuilla. Osallistuvat koirat julkaistaan haukkukokeen www-sivuilla viimeistään 3 vuorokautta ennen kokeen alkua.

SLJ:n mestarin valinta:

Suomen Laikajärjestön MEJÄ mestariksi valitaan korkeimman pistemäärän saanut koira (AVO- tai VOI luokkatuloksen saavuttaneista tuloksista) Tasatuloksessa VOI- -luokka menee AVO luokan  edelle tai saman luokan tasapisteissä ylituomari ratkaisee mestarin harkintansa mukaan 

Print Friendly, PDF & Email

1 kommentti

Ilmoittautuminen – Suomen Laikajärjestö ry & #183;24.5.2021 20:28

[…] Valintasääntö […]

Kommentointi on suljettu.

© Suomen Laikajärjestö ry 2023

;