1. Tilaaminen

Tuotteet tilataan lähettämällä tilaus sähköpostilla laikakauppa@gmail.com. Asiakas ilmoittaa tuotteet, kappalemäärät, koot ja värit tilauksessaan. Lisäksi asiakkaan yhteystiedot. Laikakauppa ottaa yhteyttä sähköpostitse tilaajaan, jos jokin tuote tai ominaisuus ei vastaa tilausta.

Yksityisyys ja tietosuoja

Suomen Laikajärjestö asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

2. Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai kirjeitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on toimitettu. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Suomen Laikajärjestöllä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

Voimassa oleva hinta on hinta, joka on Suomen Laikajärjestön hinnastossa ( sisältää ALV 24%). Voimassa oleva hinta on Euroissa (EUR). Suomen Laikajärjestö pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukseen lisätään todelliset lähetyksen painon mukaiset postituskulut.
Toimituskulut ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä, ennen ennakkomaksun suorittamista.

4. Toimitus

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Suomen Laikajärjestö toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Suomen Laikajärjestö on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Suomen Laikajärjestö toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki Suomen Laikajärjestön toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Suomen Laikajärjestö muuta erikseen sovi.

5. Maksuehdot

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

  • Ennakkomaksu:  Tilaus maksetaan ennen lähetystä. Asiakas saa tilausvahvistuksen yhteydessä tilinumeron (Nordea) ja ohjeet maksun suorituksesta. Kun tilauksen maksu näkyy tilillämme, toimitamme tuotteen asiakkaan toimitustavan mukaisesti. Mikäli emme saa maksusuoritusta 10 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta, katsomme tilauksen peruutetuksi automaattisesti.

6. Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen laikakauppa@gmail.com ENNEN tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen: Nina Jääskeläinen, Lähdetie 4, 72400 Pielavesi.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Suomen Laikajärjestölle, joko sähköpostitse tähän osoitteeseen laikakauppa@gmail.com tai postitse osoitteeseen Nina Jääskeläinen, Lähdetie 4, 72400 Pielavesi. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Suomen Laikajärjestön antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Suomen Laikajärjestö palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

Suomen Laikajärjestö ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Suomen Laikajärjestön vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Suomen Laikajärjestön toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Print Friendly, PDF & Email

© Suomen Laikajärjestö ry 2024

;