Erikoispalstat

sami /

Laika-lehdessä on muutamia erikoispalstoja, joihin tulee toimittaa juttuja seuraavasti:

Tietoisku -palsta Jutun tarkoituksena on esitellä tai kertoa jostain järjestön toimintaan liittyvästä asiasta tai tapahtumasta lyhyesti ja napakasti. Aihetta tulee käsitellä asiallisesti ja juttuun liittyvät tiedot tulee olla tarkistettuja. Jutun loppuun voi laatia erikseen vielä pienen “Tietolaatikon”, jossa on aiheeseen liittyvää lisätietoa tiivistetysti. Jutun yhteyteen on hyvä laittaa joku aiheeseen liittyvä kuva (ei välttämätön).

Valio-esittelyt (muoto- ja käyttövaliot) Lehden sivuilla esitellään valion-arvon saaneet koirat kuvan kera. Lähetä toimitukseen seuraavat tiedot:
• Laikarotu ja sukupuoli, koiran tittelit, koiran koko nimi, rekisterinumero ja syntymäaika.
• Koiran isä ja emä sekä niiden mahdolliset valion arvot ja tittelit.
• Näyttelytulokset (näyttelytulos, paikkakunta, päivämäärä).
• Koetulokset (koemuoto, pistemäärä, paikkakunta, päivämäärä).
• Kasvattajan nimi ja paikkakunta.
• Omistajan nimi ja paikkakunta.
• Edustava kuva koirasta.

Lyhyesti-palsta Palstalla julkaistaan laikoihin, Laikajärjestöön ja järjestön jäseniin liittyviä lyhyitä ajankohtaisia uutisia. Halutessasi voit laittaa jutun yhteyteen kuvan mahdollisine kuvateksteineen.  

Tapahtuma-kalenteri Kalenterissa julkaistaan Laikajärjestön toimintaan liittyviä tapahtumia, näyttelyjä, kokeita, messuja jne. Lähetä tieto kiinnostavasta tapahtumasta seuraavin tiedoin: Mitä, missä ja milloin. Tarkemmin tapahtumasta voi ilmoittaa erillisellä ilmoituksella lehden sivuilla.
Print Friendly, PDF & Email
Kategoriat: Laika-lehti

© Suomen Laikajärjestö ry 2024

;