Keskuspaikka ja ajo-ohje

sami /

Tervetuloa Rauhalahteen

Rauhalahden alueella on Kylpylähotelli Rauhalahden lisäksi Matkailukeskus Rauhalahti, joka tarjoaa mökkejä, huviloita sekä leirintäpalvelut. Alueella on myös keilahalli, minigolf, ratsastustalli, tennis-, squash- ja padelhallit sekä lähistöllä laserpelikeskus Megazone. Kesällä lisäksi eläinpuisto ja kesäteatteri. Alueen upea luonto reitteineen houkuttaa liikkumaan ja ulkoilemaan. Tutustu Rauhalahden aluekarttaan!

Näyttelyn keskuspaikka ja yhteystiedot

Matkailukeskus Rauhalahti, Rauhankatu 3, 70700 KUOPIO

Puhelin 017 473 000 / WhatsApp 044 718 0220 / Sähköposti: sales@visitrauhalahti.fi

Vuosikokous ja majoitus

Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, 70700 KUOPIO

Puhelin 030 608 30 / Sähköposti: myynti@rauhalahti.fi

 

 

Print Friendly, PDF & Email