Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Joko ottaa foorumi kirjailuja vastaan...?
2
 :)
3
Alunperin tammikuun lopulle suunniteltu Jalostuspäivänäyttely on siirretty pidettäväksi 28.3.2021.
Näyttelyyn ilmoittautuneille tullaan toimittamaan tieto erikseen sähköpostitse.

Tarkemmat tapahtumatiedot näyttelyn sivuilta: https://www.showlink.fi/shows/jalostuspaivat2021/


4
Ajankohtaiset asiat / Vs: Erraus-haukut 2020 Pielavesi
« Last post by Jukka "mosku" on 28.11.20 - klo:14:39 »
Onnittelut uudelle Erraus-metsari Aatamilan Uhkalle taustajoukkoineen. Lisäksi onnittelut kaikille muillekin nuorten laikojen kisaan osallistuneille.
5
Ajankohtaiset asiat / Erraus-haukut 2020 Pielavesi
« Last post by Jukka "mosku" on 26.11.20 - klo:14:15 »
Erraushaukut haukutaan Pielavedellä 27.11.2020.

Erraus-haukut 2020 liveseuranta. Seurannan voi ottaa käyttöön liittymällä Trackerin ryhmään.

Ryhmän nimi: Erraus2020
Salasana: 2020

Jos sinulla ei ole Tracker-ohjelmaa, voit ladata sen ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta ja kokeilla 14 vuorokauden ajan. Huom! Pääset ryhmään 14 vuorokauden testilisenssillä, jonka saat käyttöösi, kun asennat ohjelman ensimmäistä kertaa laitteeseesi.
6
Ootte kyllä aivan oikeassa. Tyylipisteet pois ja raatoja vaan. Kyllä se hyvältä tuntu, kun koiruus hirven kankun putsaili karvoista ton kaadon jälkeen. Nyt vaan koitettava ettiä elukkaa eteen, että saataisiin verta pakkiin. Se on vaan valosa aika jo lyhyt löytää tolla haulla hirviäkään, joten saattaa olla iltahämyn peltosupeihin turvautuminen. Lunta jos saataisiin, ennen hirvihommien päättymistä, niin olis hyvä lähteä jälkiä seurailemaan. Tuntu viime vuonna ainakin niistä hieman hommaa hokaavan.
7
Tulha tuota alkusyksystä jo pitkää koetta kokeiltua. Ruhtinaalliset 30.5p ei antanu hirvet haukkuu parihaukahusta ja sit lähettii.
8
Käytähän Sampo ihmeessä kokeessa. Ei niitä HIRV-tuloksia nartuilla varsinkaan ole liikaa tässä rodussa.
Tuo kettu se tuntuu kyllä kaikille ve-laikoille kelpaavan. Ei kai se väärin oo. Repolaiset pois juoksemasta.
9
Alku syksy lähti ihan mukavasti käyntii. Ollu ihan mukavia töitä ennen hirvijahtia mitä kerkes käyttämään. Komen tunnin töitä teki hirvelle pisin löytökin kesti jopa 58min enneko tul taas ukkoa morjestaa. Kettu tuntuu kiinostavan yhen kerran ol 5km ajo ja kettu maan alle koira jäi mukavast merkkaa luolaa. Ei muutako sinne luolan aukot kii ja kotonta hakee terrii ja kettu eräks. Juoksut parhaillaa päällä aika hyvin huomaa juoksun alut ko akaa hajuja haukkuu metässä. Nyt tulevan viikonloppun ois aika tärppipäivät juoksujen suhtee. Mut en taida nyt astuttaa. Joulukuus katotaa mitä alkaa taas metäs tapahtuu. Toivottavaat kerkeis vaa käyttämään loppuvuoten metässä koiruutta metällä. Jos hyin käy ni kokeilis hirvikoetta viel.
10
Ei ehkä mikään optimaalinen hirvikaato, mutta ihan hyvää luulen tehneen tän syksyn tuskailun päälle. Jos ei muuta, niin kyllä tuolla paikkansa on noissa pienten kuvioitten ja pahojen paikkojen purkamisessa...

Eikös tuo tuommosen syksyn päälle oo ihan käypänen työvoitto? Mitä kirjotuksista käsittäny, niin melko vahvasti on meinannu vastustaa...
Pages: [1] 2 3 ... 10