SUOMEN LAIKAJÄRJESTÖ

Päänäyttely ja vuosikokoussivusto

Suomen Laikajärjestö ry:n vuosikokous

Ajankohta: Lauantai 4.3.2017

Vuosikokouspaikka:Kylpylä & Spa Hotel Vesileppis

Päivän alustava ohjelma:

klo 12.00- 13.30 Eero Niskasen luento ilveksen metsästyksestä 

klo 12.30- 14.30 Valtakirjojen tarkastus 

klo 14.30- Kokouskahvit kokoustilassa/kokoustilan välittömässä läheisyydessä

klo 15.00 Vuosikokous 

klo 19.00 Juhlaillallinen Kylpylähotelli Vesileppiksessä seisovasta pöydästä

****************************************************************************

Vuosikokous- ja näyttelyviikonlopun majoitus

1) Kylpylä & Spa Hotel Vesileppis, Vokkolantietie 1, 79100 Leppävirta (www.vesileppis.fi)

Varaukset myyntipalvelusta pu. 029 1700170 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaukset tehtävä viimeistään 3.2.2017 mennessä.

Kahden hengen huonehinnat:

2hh / 1 vrk / 130 € sisältäen lemmikkimaksun

2hh / 1 vrk / 105 € ilman lemmikkiä

Yhden hengen huonehinnat:

1hh / vrk / 120 € sisältäen lemmikkimaksun

1hh / vrk / 95 € ilman lemmikkiä

Perhepaketit:

2 aikuista ja 1 lapsi / 145 € / vrk

2 aikuista ja 2 lasta / 159 € / vrk

 2) Muut majoitusvaihtoehdot

Mökkimajoituksesta ja muista vaihtoehdoista lisätietoa

löydät Leppävirran Matkailuinfon sivuilta.

http://visitleppavirta.fi/fi/majoitus

*****************************************************************************

Illallisbuffet 

Lauantaina 4.3.2017 Kylpylä & Spa Hotel Vesileppiksessä alkaen klo 19.00

Ilmoittaudu illalliselle etukäteen viimeistään 3.2.2017 mennessä,  suoraan Hotelli Vesileppiksen myyntipalveluun 

puhelimitse numeroon 00291700170 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista tai erityisruokavalioista illallisvarauksen yhteydessä. 

Illallinen tarjoillaan seisovasta pöydästä ja sen hinta on 36 € / hlö. 

Buffetmenu

Kylmäsavulohta ja piparjuurikermaa

Savumuikkumoussea paahdetulla ruisleivällä

Yrttimarinoitua porsaanpaistia ja karpalosiirappia

Vihersalaattia

Tomaattisipulisalaattia

Juustosalaattia

Talon leipää ja levitettä

Härän ulkofilee ja tummaa kanttarellikastiketta

Paistettua kuhaa ja kaprisvoita

Muhennettua perunaa

Hunajajuureksia

Pannacottaa ja hillottuja marjoja

© Suomen Laikajärjestö